Καλώς ήρθατε στην
DCP Hellas
H D.C.P Hellas  δραστηριοποιείται στην διανομή Τροφίμων  α’ υλών και υπηρεσιών σε ολόκληρο το φάσμα  ημι-τελικών προϊόντων με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας. Διαθέτει ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους , που υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου με τα πλέον μοντέρνα συστήματα διανομής παραγγελιών. Η γεωγραφική της παρουσία με δίκτυο κάλυψης και διανομής σε στρατηγικές αγορές και σταθερή οικονομική πορεία.

Η αποστολή της D.C.P Hellas , είναι “να εξασφαλίσει σταθερές συνεργασίες με τους συνεργάτες και τους πελάτες της, προσφέροντας δυναμικές επιχειρηματικές λύσεις και προϊόντα προστιθέμενης αξίας”.

Το τρόφιμο μπορεί είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας  , χωρίς όμως τον άνθρωπο δεν θα είχε καμία αξία.
Για την D.C.P Hellas σημασία έχει να σκεφτόμαστε παγκόσμια , αλλά ταυτόχρονα να διενεργούμε σε τοπικό επίπεδο.
Τι είπαν για εμάς!

Η Φιλοσοφία μας!

Προσανατολισμένοι στην επέκταση παράλληλα με την παράδοση, το όραμά μας παρέμεινε το ίδιο από τότε που ιδρύθηκε η D.C.P Hellas.

Συνεχίζουμε να μεγιστοποιούμε το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά με ένα ελκυστικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Σε όλες τις δραστηριότητές μας, πρωταρχικός μας στόχος είναι η μακροπρόθεσμη ικανοποίηση του πελάτη. Προτέρημα μας είναι να ικανοποιούμε τις ολοένα και πιο εξελιγμένες απαιτήσεις συνεργατών μας.